Kommentit 2005  Kommentit 2006  Kommentit 2007q1  Kommentit 2007q2  Kommentit 2007q3  Kommentit 2007q4 Kommentit 2008q1 Kommentit 2008q2 Kommentit 2008q3 Kommentit 2008q4 Kommentit 2009q1 Kommentit 2009q2 Kommentit2009q3 Kommentit2010q4

Valkoisen paidan paluu - FC Kuusysi palaa miesten tasolle
City Starsin nimellä jalkapalloilun Kakkosessa päättyneellä kaudella pelannut FC Kuusysi palaa omalla nimellään miesten sarjoihin. Kaudella 2011 miesten Kakkosessa nähdään tutut FC Kuusysin värit. 
Viidentoista vuoden tauon jälkeen miesten peleihin palaava FC Kuusysi tulee toimimaan jatkossakin FC Lahden kanssa tiiviissä yhteistyössä ja haluaa edesauttaa lahtelaista juniorikasvatustyötä tarjoamalla laadukkaan pelaajapolun nappulakoulusta aina miesten pääsarjoihin saakka.
Työkiireiden vuoksi seuran taustoista poistuneiden Jarmo Ahvosen ja Ismo Korhosen arvokas, monivuotinen työ jatkuu täten entistäkin vahvempana. 
Miesten joukkuetta kaudella 2010 luotsannut Petri "Järä" Järvinen jatkaa myös tulevalla kaudella FC Kuusysin miesten joukkueen päävalmentajana.
Mennyt kausi on ollut seuralle menestyksekäs. Sekä A että B-nuoret nousivat sarjaporrasta ylemmäksi ja C- ja D-nuorten ylimmillä sarjatasoilla pelanneet joukkueet säilyttivät paikkansa. Nuoret ikäluokat saavuttivat puolestaan erinomaista turnausmenestystä. Tämän laadun ja sen kehityksen turvaamiseksi seura panostaa kokonaisvaltaisesti toiminnan kehittämiseen ja pelaajien kehitysväylän turvaamiseen.
(FC Kuusysi r.y. 20.10.2010)

Baxter: En ole Celticin palveluksessa
Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Stuart Baxter korostaa, että hän ei ole skotlantilaisen jalkapalloseuran Celticin palveluksessa. Baxterin ja Suomen Palloliiton mukaan skotlantilaiset tiedotusvälineet ovat käsittäneet Baxterin tilanteen väärin.Baxter ja Palloliitto haluavat oikaista tietoja, joiden mukaan Baxteria varten olisi varattu tietty rooli Celticissä. Baxterin mukaan asiasta noussut kohu perustuu pitkälti väärinkäsitykseen Skotlannissa. - Minulla ei ole minkäänlaista sopimusta Celticin kanssa eikä pidä paikkaansa, että minulla olisi jokin sovittu rooli sinne. Olen täysin sitoutunut työhöni Suomen A-maajoukkueen valmentajana ja Palloliiton kanta on ollut minulle täysin selvä jo kesäkuusta lähtien eikä mikään ole muuttunut asian suhteen, Baxter sanoo Palloliiton tiedotteessa. Palloliiton toimitusjohtajan Kimmo J. Lipposen mukaan Palloliiton kanta asiassa ei ole muuttunut missään vaiheessa. - Suomen A-maajoukkueen päävalmentajan toimi on täysipäiväinen eikä ole mahdollista, että A-maajoukkueen päävalmentaja toimisi osapäivätoimisesti vaikkapa seurajoukkueen palveluksessa, Lipponen sanoo. Lipposen mukaan asiasta noussut häly on seurausta väärinkäsityksestä Baxterin ja Celticin valmennusjohdon välillä sekä Baxterin ja skotlantilaismedian välillä. - Tilanne tai kantamme ei ole muuttunut ja odotamme sekä edellytämme päävalmentajamme keskittyvän sataprosenttisesti tuleviin, tärkeisiin EM-karsintoihin, Lipponen sanoo. (yle.fi 02.08.2010)

Sekä Italian että Suomen juniorimaajoukkueet ovat kutsuneet Lauri Dalla Vallea.
Lauri istuu ruokapöytänsä ääressä ja sanoo ottaneensa parin vuoden aikalisän maajoukkuekuvioista. "Tällä hetkellä olen kieltäytynyt molemmista. Molemmat on kutsunut mua, mutta olen halunnut ottaa aikaa itselleni. Pitää vähän miettiä, mitä tehdä ja keskittyä seuratoimintaan. Sanotaanko lyhyesti, että jos Suomi ja Italia olisivat samantasoisia maita, niin mä pelaisin Suomen paidassa. Mutta olen kunnianhimoinen pelaaja ja haluan voittaa mahdollisimman paljon uran aikana. Se on fakta, ja kaikki ymmärtää, että onhan Italian ja Suomen maajoukkueiden välillä vaan iso tasoero. Tietenkin se riippuu myös siitä, minkä tasoinen pelaaja on jonakin päivänä."
Tästä lausunnosta syntyy varmasti myrsky suomalaisten futisfanien keskustelupalstoilla. Lauri ilmoittaa siis valitsevan Italian, jos kehittyy niin hyväksi, että kelpaa sen maajoukkueeseen. (HS KUUKAUSILIITE 6/2010)

Patsashanke Jari Litmasesta toteutuu

Suomalainen ja lahtelainen jalkapalloilu saa oman tunnustuksensa, kun suomalaisen jalkapalloilun suurnimi, Jari Litmanen, saa nimikkopatsaan Lahteen. Hetken keskeytyksissä ollut hanke on käynnistynyt uudestaan vuodenvaihteen jälkeen ja patsaan paljastus on suunniteltu asianmukaiseen päivämäärään: Kymppien kympin patsas paljastetaan suunnitelmien mukaan 1010.2010 Lahdessa
Hanke on edennyt uudelleenkäynnistämisen jälkeen ripeästi. Patsaan rahoitus, budjetti on 80.000 euroa, toteutetaan kokonaisuudessaan miniatyyripatsaiden myynnillä. Patsaan pienoismalleja on kahta kokoa: suurempaa, noin 37 senttimetrin kokoista patsasta, tehdään vain kymmenen kappaletta Pienempää, noin 20 senttimetrin näköispatsasta, tehdään tilausten mukaan – kuitenkin niin, että Litmasen pelaama A-maaottelumäärä ylittyy. Tällä hetkellä tämä tarkoittaa sitä, että pienoispatsaan pienempää versiota tullaan myymään 131 kappaletta.
Hankkeen aiemmassa vaiheessa toteutettua varainkeräystä ei jatketa, mutta kansalaiskeräyksestä kertyneet varat käytetään täysimääräisesti uudelleen käynnistyneeseen hankkeeseen.
- Tämä on hieno juttu FC Reippaalle ja koko Suomen jalkapalloilulle. Hanke on uudestaan käynnissä ja uskon sen toteutumiseen täysin, toteaa FC Reippaan puheenjohtaja Harri Metsänen.
Patsashankkeen ja pienoispatsaiden myynnin toteuttaa FC Reipas. Myös Suomen Palloliitto on hankkeessa mukana. Lahden kaupunki tulee lahjoittamaan patsaan jalustan ja osoittamaan patsaalle sijoituspaikan. Alkuperäinen patsaan sijoituspaikka Hiihtostadionilla on edelleen mahdollista, mutta myös Litmaselle oman uran kannalta hyvin tärkeä Lahden Kisapuisto olisi hyvä vaihtoehto.
Patsaan veistää lahtelainen kuvanveistäjä Reijo Huttu, joka on ollut alunperinkin hankkeessa mukana. Huttu on paikallisesti tuttu taitelija, sillä hän on veistänyt mm. Lahdessa olevan patsaan ”Vuosien tuki”.
Jari Litmanen toteaa patsashankkeen jatkumisen positiivisena asiana.
- En ole aktiivisesti hankkeessa mukana, kuten en ollut ensimmäisessäkään. Mutta on hienoa, että Reipas on nähnyt vaivaa ja uskoo, että hanke toteutuu. Olen luottavainen, että näin tapahtuu ja annan hankkeelle  henkisen tukeni, Jari Litmanen sanoo.
(suomenpalloliitto.fi 10.03.2009)