Kommentit 2005  Kommentit 2006  Kommentit 2007q1  Kommentit 2007q2  Kommentit 2007q3  Kommentit 2007q4 Kommentit 2008q1 Kommentit 2008q2 Kommentit 2008q3 Kommentit 2008q4 Kommentit 2009q1 Kommentit 2009q2 Kommentit2009q3 Kommentit2010q4 Kommentit 2010q1 Kommentit 2011 Kommentit 2012 Kommentit 2013 Kommentit 2016  Kommentit 2017  Kommentit 2018

 

Teemu Pukki, Francesco Acerbi, Alessandro Florenzi 08.09.2019
Teemu Pukki, Francesco Acerbi, Alessandro Florenzi / 08.09.2019

Teemu Pukki putsasi palkintopöydän! Valioliigan viralliseksi kuukauden pelaajaksi
Huippuvireinen Teemu Pukki on valittu Englannin Valioliigan elokuun parhaaksi pelaajaksi. Norwichin suomalaishyökkääjä valittiin jo aiemmin kuukauden parhaaksi Englannin pelaajayhdistyksen toteuttamassa faniäänestyksessä. Nyt Pukki sai Valioliigan virallisen kuukauden pelaaja -palkinnon. Ensimmäistä kauttaan Valioliigassa pelaava Pukki oli huimassa vireessä elokuussa pelaamissaan otteluissa. Pukki teki peräti viisi maalia elokuun liigaotteluissaan. - Onhan tämä mahtava kunnia. Uskoin kyllä, että pystyn Valioliigassakin tekemään maaleja ja pärjäämään, mutta tämä on enemmän kuin uskalsin toivoa kauden aloittaessani. En olisi pari vuotta sitten uskonut, että tämmöinen (palkinto) on kädessäni, Pukki kertoi tiedotteessa. – Toivon, että pystyn jatkamaan maalitehtailuani seuraavissakin otteluissa. Pystyn siten auttamaan parhaiten joukkuetta, Pukki jatkoi. Viime viikolla Pukki todisti osumatarkkuutensa Suomen maajoukkueessa, kun hän upotti rangaistuspotkumaalit Kreikan ja Italian verkkoon. Teemu Pukki on kolmas suomalaispelaaja, joka on valittu Valioliigassa kuukauden pelaajaksi. Aikaisemmat saman kunnian saaneet pelaajat olivat Sami Hyypiä ja Mikael Forssell. (yle.fi .13.09.2019)

Teemu Pukki Valioliigan kuukauden pelaaja!
Teemu Pukin huikea alkukausi on saanut tunnustusta. Viisi maalia kauden neljässä ensimmäisessä ottelussa tehnyt Norwichin hyökkääjä valittiin Valioliigan kuukauden pelaajaksi. Norwich on tehnyt kuusi maalia, joista Pukki on siis viimeistellyt viisi ja syöttänyt sen kuudennen. – Hieno kunnia. On tullut hyvin maaleja ja olemme pelaanneet hyvää futista. Iso kiitos joukkuekavereille, Pukki kommentoi valintaa Huuhkajien Twitter-tilillä. Pukin kanssa kuukauden pelaajaksi olivat ehdolla Manchester Cityn Raheem Sterling ja Kevin DeBruyne, Burnleyn Ashley Barnes, Aston Villan Tyrone Mings ja Chelsean Mason Mount. Suomalaisista kuukauden pelaajiksi on valittu aiemmin Birminghamin Mikael Forssell maaliskuussa 2004 ja Liverpoolin Sami Hyypiä marraskuussa 1999. Pukki pelaa seuraavaksi Suomen maajoukkuepaidassa EM-karsintaottelut Kreikkaa vastaan torstaina ja Italiaa vastaan sunnuntaina. (yle.fi 02.09.2019)

Valtava takaisku Huuhkajille - Roman Eremenko ei halunnut liittyä maajoukkueeseen mukaan
Tähtipelaaja Roman Eremenkon paluuta maajoukkueeseen on odotettu pitkään.Kovaan vireeseen Rostovissa päässyt keskikenttämies ei kuitenkaan pelaa Huuhkajien riveissä enää tänä vuonna. Asiasta kertoi Suomen maajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva Palloliiton omassa podcastissa Supla-palvelussa. Kanerva kertoi puhuneensa Eremenkon kanssa maajoukkueeseen liittymisestä maanantaina. Joukkue syyskuun EM-karsintaotteluihin nimetään ensi viikolla. – Keskustelun lopputulos on se, että hän ei tule olemaan mukana, Kanerva kertoi. – Hän koki pohdittuaan pitkään tätä asiaa, että hän ei ole sillä tavalla valmis liittymään joukkueeseen. Koki jopa vähän epäoikeudenmukaiseksi, että hän tulisi nyt tähän ryhmään mukaan. Kanerva ei sen enempää tarkentanut syitä, miksi Eremenko ei halunnut tulla mukaan. – Kokonaisvaltaisesti ajateltuaan omaa tilannettaan koki, ettei ole valmis tulemaan tähän joukkueeseen. Samalla Kanerva päätti, että Eremenkoa ei nähdä enää Huuhkajien paidassa käynnissä olevissa EM-karsinnoissa. – Mulla on se periaate, että jos lähdetään, niin sitten sitoudutaan täysillä mukaan. Hän hyvin ymmärsi tämän syyn, Kanerva sanoi. – Tämä ei tarkoita sitä, että maajoukkueura on tässä. Eremenko ei ole pelannut maajoukkueessa sen jälkeen, kun hänet asetettiin kahden vuoden pelikieltoon syksyllä 2016. Hän antoi dopingtestissä kokaiinijäämiä sisältäneen virtsanäytteen Mestarien liigan ottelun yhteydessä. Kilpailukieltonsa päätyttyä Eremenko on pelannut Venäjän liigassa Moskovan Spartakissa ja Rostovissa. (iltalehti.fi 23.08.2019)